Jump to content
Forums forums
PRIMETIMER
Aethera

[FIXED] Theme Issues

Recommended Posts

Since the launch of the new site on Thursday, I've seen a couple of theme issues - when clicking around the site, my theme has switched itself from Light: Medium to Light: X-tra Large on its own several times - it doesn't actually change the selection in the theme dropdown, but I click into a thread and everything is HUGE. I then have to switch myself to any other theme, and back to Light: Medium and it restores itself. I'm in Safari v 12.0.2. Additionally, I've had the theme not render fully and I've needed to close the tab and reopen the site. Since it's new with the new version, figured you'd want to know!

Share this post


Link to post

I don't know if it's me, but the forum format is kinda screwed up. I use Safari 12.0.3, but the same thing happens in Firefox. When I go into a topic, everything is pushed to the left. I took a screenshot.

1466951482_ScreenShot2019-02-12at8_03_48AM.thumb.jpg.98639390b09befe7489af75579826140.jpg

Share this post


Link to post

I was just about to create a topic for this. The site-on my phone and on my pc were fine about two hours ago. Then this happened. As well as half my shows disappearing into the reindexing ether.

Safari 12.04 on my iPhone, Internet explorer AND Chrome on my PC.

Share this post


Link to post

This should be ok now. This behaviour was a result of you happening to catch Dave in mid-updating the themes live vs closing the forum to do it. Also, the cache was wonky today so the weird effects lasted longer than they should have. 

There won't be any more 'live' updates so this shouldn't happen again. Let me know if you see any other weirdness.

Thanks.

Share this post


Link to post
4 minutes ago, GHScorpiosRule said:

Still happening on my PC and phone. I restarted and everything.

Restarting won't have an effect, please try clearing your cache.

Share this post


Link to post
5 minutes ago, SilverStormm said:

Restarting won't have an effect, please try clearing your cache.

I thought I’d done that as well, but apparently I hadn’t. But I’m good now. Thanks.

  • Like 1

Share this post


Link to post

We had a cache server not doing its job and serving half-rendered themes to users resulting in weird broken layout. The server was replaced. If you are still seeing these broken pages, please clear your browser cache.
https://www.refreshyourcache.com 

Refreshyourcache.com will provide you with tutorials how to refresh (clear) the cache from your browser.

  • Like 1
  • Useful 2

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
×