Jump to content
Forums forums
PRIMETIMER

Scarlett45

[BUG, FIXED] Receiving error message

Recommended Posts

When I try to read forums I receive this error, but I can read reports center items just fine. 
 

iPhone 11, iOS 15 update, safari

730C4748-5833-4600-9387-3F8AA031993E.png

Share this post


Link to post

I received the message as well (Firefox, W10).  I switched to the IPS theme and/or the dark theme and the message goes away and you can read the forums.   Just an FYI while the issue's being worked on.

Share this post


Link to post

^ Yes, I , too, switched to the default theme and getting no errors there.

Share this post


Link to post

Me too. On every single page of the forums.

Share this post


Link to post

Should be fine again - the software provider was (briefly) doing things directly on this site a few hours ago and left things disabled that should not have been left disabled.

  • Love 2

Share this post


Link to post

I can’t get to the page with all the shows I am subscribed to. It just shows a list of all the shows. This started same time as the other bug so maybe it’s related?

Share this post


Link to post

The pages are good, but the Forums home page (my personal page) does not show my favorites. It seems to show every single show:

 

154409638_ScreenShot2022-05-22at10_46_11AM.thumb.png.ac005a1f722de29ecc08266d491259cb.png

Share this post


Link to post

Un momento por favor - they turned all the special sauce off and I have to figure out which ones need to be turned on again (half of the applications and mods are dead weight from years ago and were not culled out so turning the wrong ones back on etc. etc...)

I'm monitoring here so moments after I post this the jump to top and your show stuff should be back.

Oh, and apologies for the rough ride - at least it is occurring Sunday morning state-side and not Thursday evening 😃

  • Love 3

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Customize font-size